Külső, vagy belső menet?

Segítség a helyes víztakarékos adagoló kiválasztáshoz.

 

2 lehetőség van eldönteni, melyik perlátor (vízadagoló) a megfelelő választás a menetek alapján.

  • Leszereli és megnézi, az adagolón kívül, avagy belül helyezkedik el a menet. Ez a biztos megoldás. Ha rendel nálunk, akkor hamarosan ezt amúgy is meg kell majd ismételni. Természetesen pont olyat és annyit kell rendelni, amilyenek most vannak felszerelve csapjaira.
  • Másik módszer: elég ránézni a csapra és egy gyakorlott szem azonnal látja, melyik csapon milyen menetes adagoló van felszerelve. Ehhez nyújtok most kis segítséget.

Ezekre a csapokra külső menetes perlátor való:

Az perlátor bele van tekerve a csapba, mint egy csavar egy furatba.

 

Ezekre pedig belső menetes perlátort kell rendelni:

Az perlátor rá van tekerve a csapra, mint egy anya a csavarra.

 

Rendeléskor egyes csomagoknál legördülő menüben tudja kiválasztani, melyik perlátorból hány darabot tartalmazzon a rendelt csomag.

Alapkészleteknél a fotón látható változatok közül válassza az Önnek megfelelőt és pontosan azt fogom küldeni.

Menetek kiválasztása a csomagba

Menetek kiválasztása a csomagba

 

 

Menetátmérőről:

  • Világszabvány a 24 mm-es külső menetátmérő, illetve a 22 mm belső átmérő.
  • Az összes márkás és márkátlan csapon ez található.
  • Létezik egy keskenyebb perlátor méret is, de ez szemre is szokatlanul keskeny, nem keverhető össze a standard mérettel. (18 mm a külső menetátmérő)

 Akkor sincs nagy baj, ha elrontja rendelésnél a választást, mert az adagoló kapszulák csereszabatosak a régivel, tehát az esetek többségében a leszerelt perlátor porlasztóját ha kiszedi az adagoló gyűrűből, akkor annak a helyére tökéletesen illeszkedik az általam küldött perlátor porlasztó kapszulája.

 

Ha kérdése van hívjon!

Róth Gábor

Róth Gábor

Tel:+36-30-9421733

Hívását hétköznapokon 9-17-ig várom.

Email: info@vizszamla.hu

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelő és véleményező rendszer.

Mit üzentek vásárlóink?

Panellakásban négyen lakunk és különbség van a vízfelhasználás terén közöttünk. Éppen ezért gondoltam a vízszámlám megkurtítására ezen alkatrészek beszerzését! Óriási a különbség a fogyasztás terén, miközben a vízsugáron szinte semmit sem venni észre, sőt még a zuhanyrózsa is megfelelően működik ezen kevés vízzel. Nagyon korrekt az eladó és jó minőségű a küldött áru. A beszerelés pedig gyerekjáték, szinte öt perc. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm

Nagy Gábor, Kazincbarcika

Ugyan még rövid ideje használom, de a próba meggyőzött a hasznosságáról. Valóban, majdnem fele vizet használok, ahol az adagoló felszerelésre került.

Gál Attiláné , Budapest

Én a videó megnézése után döntöttem úgy,hogy kipróbálom és én is végeztem méréseket és hasonlókat mértem mint a bemutató videón.A következő vízszámlánál már remélem látok változást a fogyasztásban.

Olasz Béla, Érd

Ajánlom mindenkinek!

Kovács György, Nyíregyháza

Bátran ajánlom mindenkinek! Ne habozzanak! Megéri!

Szabó Zoltán, Csákvár

Garanciával kipróbálható.Intelligens döntést csak a gyakorlati tapasztalat után lehet megfogalmazni!Próbálja ki!

Tóth László, Kiskőrös

Az az igazság, hogy még csak február 2-tól van felszerelve és így nem tudok számokról beszélni, de egy kis érdekesség: Felszerelés előtt és utána is mértem stopperrel, hogy mennyi idő kell egy 3 literes edény megtelítéséhez. Az eredmény a következő: Konyhai csap előtte 23 mp, utána 50 mp , fürdő kézmosó előtte 18 mp, utána 44 mp , zuhany előtte 9 mp, utána 28 mp.

Tehát mivel ennyivel kevesebb víz fogy el feleslegesen, ezért logikusnak tartom, hogy kevesebbet is fogok fizetni. Mivel 90 napos visszafizetési garancia van a készletekhez, ezért nem érdemes sokat gondolkodni rajta.

Bíró Szabolcs, Pápa