Vásárlóink írták:

 Vízmegtakarítási tapasztalatok egy gyárból, a nagy számok tükrében:

Tisztelt Gábor!

Ígéretemhez híven leírom a tapasztalatokat.

Eltelt az a bizonyos 3 hónap, mely alapján eredményeket tudok mondani. Hogy jobban be tudjon azonosítani: tusolókra szereztünk be Öntől lopás biztos fejeket, hogy cégünknél a fürdésre felhasznált víz mennyisége csökkenjen. A beérkező számlák alapján jó hírem van, de ez nyilván nem fogja Önt meglepni. 2012 decemberében a vízszámlánk 141.130.- forint volt, de csak 10 napot dolgoztunk. Tehát megduplázhatjuk a számlát, hogy megkapjuk a kért eredményt, azaz a vízfogyasztásunk több mint 280.000.- forintot emésztett fel (ez globálisan felhasznált víz, benne van egyéb másra használt víz, nem pusztán csak a fürdésre használt víz). A 2013. januári számla már csak 251.049.- forint volt. Tehát csökkent közel 30000.- forintot, majd következett a februári hónap, ahol a számla végösszege már csak 203.046.- forint volt (hiába volt 28. napos a hónap, azért 20 munkanap volt, ami reprezentatív) ez további 48000.- forintos csökkenést mutatott. Az egyéb másra használt vizünk nem változott ugyanannyi volt a termelési volumen. Az áprilisi számla, mely mutatja a márciusi felhasználást még nem érkezett meg, de számomra az a döbbenetes meddig eshet még…. (erről későbbi időszakban újra tájékoztatom). Tegyük fel, megáll a számla esése, azaz számoljunk alaphangon 65000.- forintos havi megtakarítással. Összegezve: bekerülési költség 380000.- forint volt. A megtérülési időszak 6 hónap. De ez után…. Évi 780000.- forint szabadon és azonnal felhasználható pénzösszeget teremtettem elő, ami valljuk be, azért nagyon szép összeg, főleg úgy, hogy nem tettünk érte lényegében semmit. Nem elköltöttük, hanem előteremtettük tehát valójában duplán számít. További hozadéka az egész felhasználásnak, hogy a víz ára soha többé nem fog csökkenni, az értéke az idő elteltével csak még jobban felértékelődik társadalmi értékét tovább növelve.

Még egyszer Nagyon Köszönöm, hogy segített nekünk.

További Szép sikereket Kívánok! Bárkinek nyugodtan elmondhatja, felhasználhatja a fentebb leírtakat.

Üdvözlettel: Fábián Szilárd

 

Hogy őszinte legyek, két hónap tapasztalatát akartam eredetileg megírni, de inkább hamarabb írok, hogy másoknak is kedvet csináljak hozzá!
Szerintem a várakozásnak megfelelően működik ez a vízporlasztó adagoló !
Csak két porlasztót vettem a lakás két kritikus pontjára. Azért döntöttem a beépítés mellett, mert a havi vízfogyasztásunk 22 köbméter(!) volt!
Van egy sokat használt zuhanyozónk, oda szereltem be az egyik porlasztót, a másikat egy kézmosónk kapta.
Kb. 20%-l csökkent a vízfelhasználásunk, már önmagában ezért is megérte! Amióta a fogyasztás-csökkentőt beraktam; a hőtárolós gázbojlerben is kitart a víz, nem kell egy személy lezuhanyzása után várni, hogy mikor lesz ismét elég melegvíz!

Nekem ötezer forintomba került ez a két porlasztó-adagoló, számításaim szerint két hónapon belül csak a kisebb vízfelhasználásból megtérül a ráfordításom, utána már nyereséget termel és akkor a kevesebb gázfelhasználást még nem is számoltam!
Csak ajánlani tudom másoknak is!

Durányik Béla

 

 

Havi 3.200 Ft, vagyis 18 százalék vízmegtakarítás az első két hónap tapasztalatai alapján! Fantasztikus! Köszönöm!

Alapvetően nem változtattunk vízfelhasználási szokásainkon, mivel tulajdonképpen a filterek felszerelése előtt is spóroltunk eme drága kinccsel!

Havi bruttó 17855 Ft-os számlánk mindössze 14 m3 vízfogyasztást (ivóvíz + szennyvíz) tartalmaz, így egy köbméter víz 1275,36 Ft-ba kerül Szikszón.

Március 7-én szereltük fel a szűrőket, az azóta eltelt két hónapra “mindössze” 23 köbméter fogyasztást mutat a vízóra, vagyis a 14 m3 11,5 m3-re esett vissza. A havi 2,5 m3 megtakarítás – az 1275,36-os köbméterenkénti díjjal számolva – 3188,40 Ft-ot jelent, ami évente 38261 forintot hagy a zsebünkben.

Összesen 5 csapra szereltünk fel víztakarékos adagolót, ebből az egyik porlasztós zuhanyfej. A négy darab (6 literes) “sima” adagoló összesen 6.040 Ft-ba került, vagyis azok ára már kevesebb, mint két hónap alatt megtérült. Ha a zuhanyzóra is csak egy “egyszerű” adagoló került volna, akkor egy mindössze kb. 2 és fél hónap alatt megtérülő beruházásról beszélhetnénk. Soha rosszabbat! :-)))

 Kovács Zsolt, Szikszó

 

 

Csak javasolni tudom a termékeket. Valóban sokat lehet megtakaitani ezekkel a termékekkel.Kedvencem a zuhanyrózsa.

Látványosan kevesebb vizzel,ugyanolyan hatásfokkal lehet zuhanyozni.

Mindenkinek tanácsolnám a termékek felszerelését,akik spórolni szeretnének.

 

Verébné Fátyol Eszter, Budapest

 

 

Én a videó megnézése után döntöttem úgy,hogy kipróbálom és én is végeztem méréseket és hasonlókat mértem mint a bemutató videón.A következő vízszámlánál már remélem látok változást a fogyasztásban.

Olasz Béla, Érd

 

“Ugyan még rövid ideje használom, de a próba meggyőzött a hasznosságáról.
Valóban, majdnem fele vizet használok, ahol az adagoló felszerelésre került.”

Gál Attiláné, Budapest

 

 

Amit a videón is láttam, ugyanaz valosult meg az életben is! Óriási a vízfelhasználás terén a változás, de a vízsugáron mindez minimálisan vehető észre, laikus ember észre se vette! Másképp jön a víz, olyan az ember érzése mintha szódaviz jönne a csapból.

Nagy Gábor, Kazincbarcika

 

Kedves Gábor,

Mesterember

Mesterember

Megérkezett a csomag, rögtön ki is próbáltuk.

Két csapon is elvégeztük a „nagy mosdókagyló-töltő tesztet”, az eredmények meggyőzőek: a modern (kb. egy éves TEKA) csaptelepünk 27mp alatt megtöltötte a mosdókagylót, jelenleg ez a művelet 66mp-ig tart (kb. 60%-os megtakarítás) mindenféle komfort csökkenés nélkül.

A másik – egyszerűbb kivitelű – csaptelepnél 10mp-ről 27mp-re nőtt az idő, kb. ez is 60%-os megtakarítást jelent. Itt a mosdókagyló jóval kisebb mint az előző esetben volt.

Köszönöm még egyszer a segítségét!

 Üdvözlettel,

Horváth Attila

 

 

Ez év áprilisában vásároltam meg a takarékos szűrőfejeket, melyekkel kapcsolatban a családom kezdetben nagyon bizalmatlan volt, de szerencsére nem adtam rá lehetőséget, hogy lebeszéljenek róla.

Ma már számukra sem kérdés a szükségessége. 4 fős családunk vízfogyasztása / hideg+meleg/

átlag 18 m3 -ről 12 m3-re mérséklődött. Arányaiban a meleg víz fogyasztás csökkenése a nagyon jelentős. Zuhanyzás és mosogatás kapcsán takarítható meg ugyanis a legtöbb víz.Nálunk ez komoly kihatással van a fűtésszámlára is, mert egyedi szabályozással nem rendelkező, távfűtéses lakásban élünk. A fűtés számlában a víz fogyasztásunk lecsökkenése HAVI szinten 4-5 EZER Ft csökkenést jelentett.

Az adagoló szűrők felszerelését követően néhány napig ugyan érezhető volt nagyon pici nyomás csökkenés, ezt azonban mindenki gyorsan megszokta. Ma már észre sem vesszük.

Hát, ki-ki döntse el, érdemes-e befektetni azt a néhány ezer Ft-ot. 🙂

Üdvözlettel:

Keserű Gabriella /Szolnok/

 

 

Tisztelt Cégvezető!

 

Köszönöm, hogy az Önök segítségével lényegesen csökkent a vízszámlánk.

A számlák magukért beszélnek, a régi számlák 12.000.- ft körül voltak a mostani számláink pedig 8-9.000.- ft.

Gyakorlatilag 3 hónap alatt megtérült a befektetés!

Köszönök mindent csak ajánlani tudom mindenkinek a terméket!

 Üdvözlettel: Márki Zoltán ügyvezető

 5700, Gyula, Városház u.20/A.

tel: 70-386-6767

www.ingatlandetektiv.hu

 

Jó napot Kívánok Gábor!

Én egy olyan csomagot vásároltam, mely révén szelep került a konyhai, a fürdőszobai csapokra és a tushoz, lakótelepi lakásba. A szelepek felszerelése tényleg könnyű, mindössze néhány percet vett igénybe, különösebb szerszámok nélkül. A komfort-érzet nem változott, talán a tus esetében tapasztalható némi visszaesés, de a víz, mint ha selymesebb lenne. A fogyasztásom nem számít nagynak havi 2 – 2 m3 hideg- és melegvíz, ehhez képest az órák állása szerint 30 % – os megtakarítást értem el. Azt tudtam, illetve törvényszerű, hogy kevesebb fogyasztásnál kevesebb a megtakarítás, mert valójában fürdéskor és kézmosáskor jelentkezik, WC öblítéskor és mosógép használatkor nem. Ez alapján ajánlom mindenkinek aki szeretne spórolni az idő előrehaladtával egyre kevesebbet fizetni, a környzetet védeni. Javaslat 3 havonta érdemes levenni és a vízkőtől megtisztítani.

U.I.: azóta a családban más is vett és használja….

Tisztelettel: Fábián Szilárd

 

Kedves Gábor!

Az Öntől vásárolt eszközök segítségével az utóbbi 4 hónapban 30% vizet sikerült megtakarítanunk. Minden elismerésem és köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel,

Katolai Nagy Ferenc

 

Kedves Gábor!

Köszönöm a Vevők iránt tanúsított figyelmességét, mely nem csak a kiválasztott árú kiszolgálásában testesül meg, hanem a megvásárolt termékekkel kapcsolatos megelégedettségünkről is érdeklődik.

A folyamatosan növekvő energia árak miatt egyre fontosabb szempont az energia megtakarítás és a költségek csökkentése.

Ezen gondolat szellemében, interneten rendeltem meg a víztakarékos adagolókat, mely rövid idő alatt, minden nehézség nélkül üzembe helyezhető volt.

Az elmúlt három hónapos tapasztalatunk, hogy kb. 25%-os vízmegtakarítást eredményezett, az adagolók alkalmazása.

Külön élményt jelent a légkeveréses zuhanyrózsa, mely a takarékos vízfelhasználás mellett, a nagy víznyomás érzetével, igen kedvező élénkítő hatással van a bőrfelületünkön.

A termékeket mindenkinek ajánlani tudom!

Sok sikert kívánva, maradok tisztelettel:

N. Gyula

 

Kedves Gábor!

Kimértem, a fogyasztás, kb. 30 %-kal csökkent, a családban senki nem vette észre a beszerelést! 🙂

Köszönettel:

Takács Tibor

 

Kedves Gábor!

Örömömre szolgál, hogy amióta felszereltük az adagolókat a vízfogyasztás mellett csökkent a gázfogyasztásunk is. Én külterületen lakom, a meleg víz ellátást gázpalackról üzemeltetett gázbojlerrel oldjuk meg. Korábban egy palack gáz (11kg-os PB) 19 napig volt elegendő, most viszont 25 napig. A vízfogyasztásunk csökkenése mellett tehát nem elhanyagolható az a tény, hogy a gázfogyasztás is jelentősen csökkent! A munkájához sok sikert kívánok!

Tisztelettel:

Kiss Anita

 

 

Kedves Gábor!

Igazán pozitív eredményekről tudok beszámolni. A kéthavonkénti leolvasás a 16m3 helyett csak 10m3 vízfogyasztást olvasott le. A felszerelése könnyű, nem kell hozzá szakember. A vízsugár erősségének változása alig érzékelhető, a komfortérzés viszont változatlan. A készlet ára nem egészen 2 hónap alatt megtérült.
Köszönöm!
Varga Erika

 

Tisztelt Róth Úr !

Amikor megvettem a szűrőket, még a felszerelés előtt kipróbáltam, hogy egy edény mennyi idő alatt tellik meg, és ugyanezt tettem a felszerelés után is rögtön.

Ha nem csináltam volna ezt a próbát akkor azt gondolnám, hogy nem is működik, mert a használatkor nem lehet észrevenni a használatát.

Az eredmény engem meggyőzött, – a vízszámlákat nem figyelem, mert tudom, hogy sikerült spórolnom.

A felszerelés könnyen ment, nem kell hozzá vízszerelőnek lenni.

Mindenkinek ajánlom, mert megéri nem csak a pénztárcánk miatt hanem azért is, mert a vízkészlet korlátozott, – bár ez nem mindenkit érdekel még most.

köszönöm

üdv.

Szenti Mária

 

Tisztelt Róth Gábor!

Mostanában kaptam kézhez az első vízdíj számlát az adagolók felszerelése óta. Örömmel tapasztaltam, kb. 1/3 -dal kevesebb az összeg, amit be kell fizetnem. Mindez amellett, hogy mosogatógépet, és mosógépet is rendszeresen és sokat használok.

Örülök, hogy rászántam magam az adagolók megvásárlására, máris behozták az árukat.

Köszönöm.

Üdvözlettel:

P. Erzsébet

 

Tisztelt Cím!

Köszönöm a gyors kiszolgálást! Szemmel látható a változás. Hozzászoktunk, hogy teljesen kinyitjuk a csapokat, most is, csak már nem ömlik feleslegesen a víz!

Alex

 

Tisztelt Róth Gábor Úr!

A mi háztartásunkban két havonként olvassák le a vízóraállást. Eddig 10-15 ezer forint körül fizettünk, ami kb. 5-6 ezer forintos havi számlát jelentett. Teljesen meglepődtem, amikor a májusi számlán 4800 Ft-os összeget kellett befizetnem két hónapra. (márciusi – áprilisi fogyasztás) Ez nagyon drasztikus csökkenés! Én még megvárnám a következő leolvasás eredményét is (július közepe), mert azóta volt egy időszak amikor többet kellett folyatnom a vizet. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel.
Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Tisztelettel:

Nagy Gábor

 

Tisztelt Fogyasztó társadalom!
Kedves Róth Úr!

2 hónapja szereltem fel a víztakarékos adagolókat ( mosdó csapra, mosogatócsapra és a zuhany cső elé).

Tapasztalataim:

1. A zuhanynál az eddigi 15 liter/percről 5 liter/percre csökkent a kifolyó víz mennyisége ami az akkori zuhanyfejjel (nagy átmérőjű sok lyukkal ellátott) nem adott megfelelő vízhozamot a fürdéshez, ezért be kellett szereznem 1 kisebb fejűt amin 6 liter/perc víz folyt át, ezzel már teljesen használható volt a rendszer, aki ugyan így jár az ne dobja el az adagolót, hogy nem ér semmit, mert téved!!

2. Mivel viszonylag távol esik a vízmelegítőtől a zuhany, ezért ha fürdés közben elzártuk a zuhanyt és újranyitottuk kb fél perc kellett hogy újra megérkezzen a meleg víz! De most már, bármikor elzárhatjuk azonnal, ugyanaz a hőfokú víz jön a zuhanyfejből. És még előny hogy az eddigi 50 °C fokról 40 °C csökkenthettem az előállított meleg víz hőfokát.

3. A megtakarítás minden téren számszerűsíthető, napi szinten vezetem a fogyasztásokat:

A gázfogyasztás havi szinten kb. 38 m3-ről 26 m3-re csökkent és ebben benne van a főzéskor elhasznált gáz is, ami kb. a fele lehet a gázfogyasztásnak.

A vízfogyasztás is jelentősen csökkent a 4 év alatt elfogyasztott víz átlaga 16,5 m3 volt havonta. Ami most 12 m3 /hónapra csökkent. Ami jelentős csökkenést jelent.

Az áramfogyasztásban is tapasztalható megtakarítás, de azt nem lehet számszerűsíteni.

Üdvözlettel
N. Gábor

 

Kedves Gábor!

Kb. 20%-al csökkent felhasznált víz mennyisége 3 hónap alatt.

Köszönettel: Takács László

ügyvezető

OBJEKTÍV-PLUSZ 2000 Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

www.objektiv2000.hu

 

Tisztelt Róth Gábor Úr!

Nálunk két havonta olvassák le a vízórát. Átlagban 19-20 m3/ 2 hó vizet használunk el.

Soha még ilyen kevés vizet nem fogyasztottunk, mint most! 13 m3! 7m3 megtakarítás, ami duplán számít, mivel a csatornadíj is ennyi köbméterrel kevesebb! Nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel. Bárcsak előbb olvastam volna róla. Minden ismerősömnek beszéltem az adagolókról. Volt olyan is, aki eljött hozzánk megnézni, hogy is működik a dolog a gyakorlatban. Egyszerűen szuper!

Köszönet érte!

Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Tisztelettel: Sz. Tibor

 

Kedves Gábor!

Pár héttel ezelőtt szíves közreműködéseddel beszereltük az új vízszűrőket a lakásban 2 mosdóra, egy konyhai csaptelepre és a zuhanyzóba. Az előttem szólókat csak megerősíteni tudom tapasztalataikban. A vízfogyasztásról még nincsenek számszerűsített adataim, de biztos vagyok annak csökkenésében. Nálunk átfolyós vízmelegítő rendszer van, amire jellemző, hogy vagy túl meleg, vagy túl hideg a végeredmény, esetleg indokolatlanul nagy az átfolyó víz mennyisége a kellő hőmérséklet kialakításához. Gondolom, mindenki ismeri ezt a jelenséget. Nos, nem várt előnye az új megoldásnak, hogy ezek a problémák minimalizálódtak. Remekül lehet a meleg víz hőmérsékletét szabályozni a zuhanyzóban a hideg csap hozzányitásával, anélkül hogy ez nagyobb elfolyó vízmennyiséget jelentene, és akkor sem kell kimenekülni a vízsugár útjából, ha megnyitnak egy másik csapot, vagy lehúzzák a WC-t.
Összefoglalva ez egy zseniális találmány mely a komfortérzet növelését takarékossággal párosítja elképesztően kis befektetés árán. Mindenkinek ajánlom!
Egyetlen dolog miatt neheztelhetek csupán, hogy miért ilyen későn hívtad fel rá a figyelmemet!

Üdvözlettel,
L. Tamás

 

Kedves Róth Gábor!

Nagyon meg vagyok elégedve a csaptelep szűkítőkkel, nem akadályoz a vízhasználatban, és jó érzéssel tölt el, hogy vizet spórolunk és persze pénzt is. Nem is értem, ennek miért nincs nagyobb reklámja, egyáltalán nem is engednék csaptelepeket vásárolni szűkítők nélkül, hiszen a víz fogyóban van, nem lenne szabad pazarolni vele.

A vízszámlában még nem tudom érzékelni, hogy mennyit takaríthatunk meg, mert átalányt fizetünk és negyedévente lesz leolvasás. Mindhárom adagolót beszereltük, egyet a mosogatóhoz, egyet a mosdóhoz, egyet pedig a zuhanyozó csaptelephez. Szerintem kiválóan működik, valóban kevesebb vízzel is lehet ugyanazt az eredményt elérni, mintha zubogtatnánk a vizet. Mert az ember hajlamos arra, hogy megnyitja a csapot és ömlik a víz. Szerintem ez a módszer figyelmeztet is, hogy lassabban folyasd a vizet és rögtön visszaveszünk a tempóból. Minden háztartásba ajánlom, részben pénztárca, részben ivóvíz takarékoskodás szempontjából. Mivel földünkön a tiszta víz fogyóban van, szeretném, ha unokáinknak, dédunokáinknak és az elkövetkezendő nemzedékeknek is jutna annyi víz, mint a mi nemzedékünknek, hiszen 20-30 évvel ezelőtt még gondolatunkban sem volt jelen, hogy a víz milyen nagy kincs, és fogyóban lesz egyszer.

Köszönettel, további jó munkát kívánok.

V. Zoltánné

 

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

November 3-án helyeztem üzembe a víztakarékos adagolókat, december 17-én volt leolvasás. Az eddigi átlagos 19m3-es havi fogyasztásunk 13m3-re csökkent. Ez 32%-os csökkenésnek felel meg. 11900 Ft helyett 8100 Ft-ot fizettünk. Ez évi szinten 45900 Ft csak a vízszámlánkon. Az adagolók nagyon jó befektetésnek bizonyultak, csak ajánlani tudom!

S. Zoltán

 

Kedves Gábor!

3 havonta van nálunk vízóra leolvasás. Átlagosan 45 m3 vízet használtunk ezelőtt. Most 28 m3 lett csak. Használatkor nem venni észre a különbséget. Sőt még kellemesebb érzés is a kézmosás. Kár hogy nem talákoztam ezzel a lehetőséggel már korábban!

Üdvözlettel:
Z. Rebeka

 

Kedves Gábor!

Nagy meglepetésemre végre elég meleg vizzel tudok mosogatni. Régi bojlerem van, maximumon volt a hőfokszabályzó, de közepesen meleg víznél többet nem tudott produkálni. Most forró vízzel is tudok mosogatni. Kicsit távol is van a bojler, ezért sokat kellett várni, míg meleg víz jön.

T. Veronika

 

Tisztelt Róth Úr!

8 m3-ről 5 m3-re csökkent a havi vízfelhasználásunk. Ketten vagyunk feleségemmel. Ez 38% csökkenés. Ráadásul villannyal melegítjük a vízet. A villanyszámlánkon érezhető a csökkenés: havi 1200 Ft-al kevesebb. Hamarabb megtérült nekünk az adagolók ára, mint ahogyan ígérték. Csak ajánlani tudom!

K. Zsolt

 

Kedves Róth Gábor

Hihetetlen! Egy 3000 forintos kínai csap az Önök vízadagolójával olyan lett, mint egy több tízezer forintos luxuscsap. Csak ránézésre maradt kínai. Csodás érzés a kézmosás ezekkel az adagolókkal, és közben a víz háromnegyedét megspóroljuk az eddigi vízfelhasználáshoz képest. Kíváncsian várom a következő vízszámlámat!

Örülök, hogy megtaláltam honlapját. Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Sz. József

 

Kedves Róth Gábor!

Nagyon beváltak a víztakarékos adagolók. Tényleg kellemes a levegővel dúsított vízsugár, és jelentősen csökkent a vízszámlám is. 2 hónap alatt megtérült a befektetésem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelettel:

P. Kálmán

 

A konyhai csapon bevált a perlátor, tulajdonképpen azért rendeltem, mert a leggyengébb vízsugárnál is felfröccsent a víz az edényekről. Most ez megszünt, nem kell folyton a konyhapultot törölgetni.

Babinszki Péter

Pócsmegyer

 

Tisztelt Róth Úr!

Megvásárlása után a víztakarékos adagoló készletet sajnos még hónapokig a fiókban pihent. Miután feleségem unszolására felszereltem a konyhai mosogató és a fürdőszobai mosdó csapjára, meglepődve láttam az utána érkező vízszámlát. 11.057,-Ft volt, ami jelentősen alacsonyabb a szokásosnál. Nálunk kéthavonta olvasnak vízórát és küldenek számlát és az elmúlt évben a számlák 14.000,- és 19.000,-Ft között ingadoztak. Azt tudtam, hogy a vízzel lehet spórolni, de hogy ennyire szembetűnő a megtakarítás, arra nem számítottam. Azonnal felszereltem a zuhanyra is az adagolót és most kíváncsian várom az új vízszámlát.

Üdvözlettel:

G. Zoltán

 

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Köszönöm Önöknek az Alap víztakarékos készletet, gyors és korrekt volt a megrendelés teljesítése és egyszerűen üzembe lehetett helyezni, minden alkatrész a csomagban volt és a kedvezményt is megadták amit hirdettek. Ezt azért emelném ki mert ugyan nem túl gyakran de szoktam a neten keresztül rendelni és sajnos volt már negatív tapasztalatom, de szerencsére Önök a pozitív oldalt erősítették bennem, amit köszönök. További sikeres éveket kívánok, és örömmel fogom Önöket ajánlani az ismerőseimnek és valószínű hogy nem utoljára rendeltem Önöktől.

Üdvözlettel:

N. Mária

 

Kedves Gábor!

Köszönöm érdeklődését a vízadagolókkal kapcsolatban. Háztartásunk kétszemélyes, férjemmel nyugdíjasok vagyunk. Nyáron hosszabb ideig vendégeskednek nálunk az unokáink. Lakásunk felújítása során igyekeztünk energia-, és víztakarékos berendezéseket, készülékeket beszerelni, de úgy gondoltuk, hogy ez önmagában nem elég, szükséges a vízadagolók cseréje is. A fűtést és a HMV ellátást gázüzemű, átfolyós rendszerű kombi fali kazán
( VITOPEND 100) biztosítja. A melegvíz készítésnél nem okoztak gondot az új vízadagolók.

2010. december 7.-én szereltük fel a vásárolt adagolókat. Az azóta eltelt, majdnem 3 hónap alatt vízfogyasztásunk közel 25%-al csökkent a 2010 évi átlaghoz viszonyítva. Ez jelen árakon br. 1370,- Ft/hó víz-, és csatornadíj megtakarítást jelent. A beruházás így 6,5 hónap alatt megtérül.

Kellemes hétvégét kívánok, üdvözlettel
K. Zsuzsi

 

Kedves Róth Gábor!

Sajnos még nem tudok érdemben tájékoztatást adni mert álltalányban fizetem a víz díjat, de igazán szeretném tudni én is hogy mennyi a különbség..Változott a víz szolgáltató, így még nem tudom hogy a vízóra leolvasást mikorra ütemezte a szolgáltató, várnunk kell még az eredménnyel. Egyéb tapasztalatom eddig hogy nem spriccel a csap, kevesebb megy kárba mint mondotta, lassabban telik meg az edény, megvallom én is jobban figyelek a víz fogyására, pl. esővízzel öntözünk, de ettől függetlenül víz- csökkenésre számítok..

Tisztelettel: Ny. Veronika

 

Tisztelt Róth Gábor

Meg vagyunk elégedve az adagolókkal.

A vízfogyasztást nem tudtuk megfigyelni, mert most számlázták ki a 2010.augusztustól 2011.márciusig a vízfogyasztásunkat – többszöri felszólításomra – közben óracserénk is volt.

Észrevehető, hogy kevesebb vizet használunk, mert nem akkora nyomással, illetve több levegővel jön a víz, és ami még nagyon jó, hogy összetöri a vízkő darabokat.

Szeretnénk tudni, hogy a mosogatógéphez és az automata mosógéphez is fel lehetne szerelni ezt az adagolót. Próbáltunk a gépek használati utasításában utána nézni, erre vonatkozóan nem tudtunk meg információt. Hátha Önöknek ezzel kapcsolatban van már tapasztalatuk.

Sokan kérdezik ezt, a mosógépek, mosogatógépek a belső vízszintérzékelőjük szerint vesznek fel vizet. Ha korlátozzuk az egységnyi idő alatt beáramló vizet, akkor ők tovább engedik a vizet. Adott mennyiségű vízre van szükségük. A mosógép egy programot általában 50 liter vízzel, míg a mosogatógép 15 liter vízzel végez el. Elmondható, hogy ezek nagyon takarékos számok. Ennél kevesebbel már csak az elérendő tisztaság rovására lehetne spórolni. Ezt azonban a mosógépek belső automatizmusai, érzékelői nem teszik lehetővé!

Csak jót tudunk mondani az adagolóval kapcsolatban.

Üdvözlettel:

A. Józsefné

 

Kedves Gábor!

Kb. 3 hónappal vásároltam Öntől egy vízcsökkentő szettet mely 2-3 m3 -el csökkent a víz, ill. a csatorna számlánk díja. Köszönöm a lehetőséget és a vásárlási lehetőséget, mellyel sokat spórolunk éves szinten.

Köszönettel: Isaszeginé

 

Tisztelettel, elégedett vagyok a szűrőkkel, 1200ft.-tal kevesebb volt a számlám.Merem ajánlani mindenkinek akinek fontos,hogy mennyi vizet fogyaszt és fizet.További sok sikert a munkájukhoz.

T. Zsuzsanna

 Ha van tapasztalata a víztakarékos adagolóinkkal kapcsolatban, kérem írja meg Ön is, mert segít másoknak meghozni egy jó döntést!

 

>>> Tovább a Föld vízdíjaihoz <<<

 

Kérdését, véleményét itt is megírhatja!

10 + 9 =

Ha kérdése van hívjon!

Róth Gábor

Róth Gábor

Tel:+36-30-9421733

Hívását hétköznapokon 9-17-ig várom.

Email: info@vizszamla.hu

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelő és véleményező rendszer.

Mit üzentek vásárlóink?

Panellakásban négyen lakunk és különbség van a vízfelhasználás terén közöttünk. Éppen ezért gondoltam a vízszámlám megkurtítására ezen alkatrészek beszerzését! Óriási a különbség a fogyasztás terén, miközben a vízsugáron szinte semmit sem venni észre, sőt még a zuhanyrózsa is megfelelően működik ezen kevés vízzel. Nagyon korrekt az eladó és jó minőségű a küldött áru. A beszerelés pedig gyerekjáték, szinte öt perc. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm

Nagy Gábor, Kazincbarcika

Ugyan még rövid ideje használom, de a próba meggyőzött a hasznosságáról. Valóban, majdnem fele vizet használok, ahol az adagoló felszerelésre került.

Gál Attiláné , Budapest

Én a videó megnézése után döntöttem úgy,hogy kipróbálom és én is végeztem méréseket és hasonlókat mértem mint a bemutató videón.A következő vízszámlánál már remélem látok változást a fogyasztásban.

Olasz Béla, Érd

Ajánlom mindenkinek!

Kovács György, Nyíregyháza

Bátran ajánlom mindenkinek! Ne habozzanak! Megéri!

Szabó Zoltán, Csákvár

Garanciával kipróbálható.Intelligens döntést csak a gyakorlati tapasztalat után lehet megfogalmazni!Próbálja ki!

Tóth László, Kiskőrös

Az az igazság, hogy még csak február 2-tól van felszerelve és így nem tudok számokról beszélni, de egy kis érdekesség: Felszerelés előtt és utána is mértem stopperrel, hogy mennyi idő kell egy 3 literes edény megtelítéséhez. Az eredmény a következő: Konyhai csap előtte 23 mp, utána 50 mp , fürdő kézmosó előtte 18 mp, utána 44 mp , zuhany előtte 9 mp, utána 28 mp.

Tehát mivel ennyivel kevesebb víz fogy el feleslegesen, ezért logikusnak tartom, hogy kevesebbet is fogok fizetni. Mivel 90 napos visszafizetési garancia van a készletekhez, ezért nem érdemes sokat gondolkodni rajta.

Bíró Szabolcs, Pápa

Elérhetőségeink:

Tel: +36-30-9421733 Munkanapokon 9-17-ig

Email: info@vizszamla.hu

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Weboldalunk illetve webáruházunk sütiket használ. A weboldal használat során az Üzemeltető kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése érdekében. Az adatfájlok használata során az Üzemeltetőhöz került adatokat az Üzemeltető nem kapcsolja az adott felhasználó azonosító adataihoz. Az ún. session cookie-k a cookie-kben beállított határidő végével automatikusan törlődnek. Az Üzemeltetőnek nem szükséges a felhasználó hozzájárulása az alábbi cookie-k használat során: A jelszóval védett munkamenethez használt cookie; A bevásárlókosárhoz használt cookie; Biztonsági cookie-k. A felhasználó a böngészőjében beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha az Üzemeltető cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén, illetve a cookie-k küldését bármikor megtilthatja. Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a cookie-k el nem fogadásával bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez. A felhasználónak lehetőségük van a cookie-kat törölni böngészőjükben az Eszközök/Beállítások menüben, általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt.

Bezárás