Légkeveréses Zuhanyfej 6-7 liter / perc

Elérhetőség:
 raktáron 
Szállítás
2 munkanap
Cikkszám:
ZF-LEGK7
Súlya:
350.00 g
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Menetátmérő:
szabványos
Vízáteresztés liter perc:
7

8.530 Ft

db

Leírás

Víztakarékos zuhanyfej 6-7 liter / perc vízfogyasztással.

 

Egy átlagos zuhanyfej 10-12 liter / perc vizet haszná el. Ez a légkeveréses zuhanyrózsa minimum 30-50 %-os vízmegtakarítást eredményez zuhanyzáskor!

 

 

Egyedülálló konstrukció a víztakarékosság és a funkcionalitás jegyében!

Spóroljon akár 70%-ot a zuhanyzás víz és energiafelhasználásából!

 

 

  • A zuhanyzás új élménye az oxigéndús víz frissítő hatásával!
  • A szappant és sampont egy vízesés erejével gyorsan és tökéletesen öblíti le testünkről erőteljes, levegővel dúsított vízsugarával.
  • Vízkő mentes kialakítás mind a választott kiváló minőségű anyagok, mind a szerkezeti kialakítás következtében.
  • 6-7 liter / perc vízfelhasználás a nyomás függvényében.
  • Legtakarékossabb zuhanyrózsa a kereskedelemben a megszokott komfortérzet csökkenése nélkül.
  • Úgy működik mint egy repülőgép hajtómű, alakja is hasonló,
  • A víz áramlásával a speciális kialakítás folytán levegőt kever a vízhez. Így biztosítja a megszokott komfortérzetet, biztosít erőteljes vízsugarat párosítva jelentős vízmegtakarítással. 6-7 liter / perc
  • 21. század háztartásaiból nem hiányozhat egy ilyen remek zuhanyfej.

 

3 év működési garanciával!

 

Ne feledje, a melegvíz m3-e kb. 700 Ft-al drágább, mint a hidegvíz!

 

Nézze meg működés közben animációnkat!

Erről a termékről írták:

 

A légkeveréses zuhanyfejről csak jót mondhatok.Határozottan kevesebb vízfogyasztás,erős vízsugár és nem kell kapkodni zuhanyzáskor hogy nem lesz elég melegvíz. 120l-es hőtárolós bojler,öt embernek.Míg nem használtuk a légkeveréses zuhanyfejet általában az utolsó fürdőnek nem jutott melegvíz. A légkeveréses zuhanyfejben nem fog csalódni,minálunk az egész család kedveli.

Takács László, Nagykanizsa

 

Műszaki emberként meggyőztek a weboldalon lévő leírások illetve videók. Ennek ellenére gondolkoztam egy kicsit a vásárláson, mert már korábban sikerült az egész családot rászoktatnom a víztakarékos zuhanyzásra. Gábor javaslatára elvégzett méréseim szerint a régi normál zuhanyfejjel 5-6 liter/perc közötti fogyasztásokat mértem. De annyira megtetszett a légkeveréses zuhanyfej, hogy mégis rendeltem egyet és jó ötletnek bizonyult, két okból is. Egyrészt, mert még további csökkenést sikerült elérni: 4,2 liter/perc-re csökkent a vízfogyasztás, másrészt pedig azért, mert a zuhanyzás 'élményindexe' jelentősen növekedett. A nagy erejű vízsugár frissítő hatása felér egy reggeli kávéval. (Ebből kifolyólag az első egy hétben valószínűleg inkább vízfogyasztás-növekedést eredményezett a zuhanyfej, mert jelentősen megnőtt a zuhanyzás időtartama. :)) Az biztos, hogy a zuhanyfüggönyt magasabbra kell szerelnem, mert a jelenlegi helyzetben időnként átjut egy kis víz a túloldalra. :) Még egy pozitív hatást tapasztaltam: csökkenteni lehetett a meleg víz hőmérsékletét is. A kazán hőmérője szerint 5-6 fokkal alacsonyabb hőfokú a meleg víz hőmérséklete, tehát gázfogyasztásban is eredményez csökkenést az új zuhanyfej.

Laczkó István, Pécs

Nálunk zuhanyzásnál fogyott eddig a legtöbb víz és hihetetlen, hogy mennyi vizet és energiát tudtunk megspórolni, mert a bojler vízhőmérsékletét is le kellett húznunk. Most napi 2 kW-al kevesebbet fogyaszt, ami az eddigi fogyasztás majdnem 30 %-a.

Fekete Valéria, Szentendre

( Mai áron 2 Kw áram nagyjából 100 Ft, ami havi 3000 Ft csak a villanyszámlán! Róth Gábor )

Külön élményt jelent a légkeveréses zuhanyrózsa, mely a takarékos vízfelhasználás mellett, a nagy víznyomás érzetével, igen kedvező élénkítő hatással van a bőrfelületünkön. A termékeket mindenkinek ajánlani tudom! Sok sikert kívánva, maradok tisztelettel:

Nagy Gyula

A zuhanyrózsát kifejezetten szeretem, a vízsugár ereje kevesebb vízzel fantasztikus, nem találkoztam eddig ilyennel.

Kalmár Gábor, Debrecen

Kedvencem a zuhanyrózsa. Látványosan kevesebb vizzel,ugyanolyan hatásfokkal lehet zuhanyozni. Mindenkinek tanácsolnám a termékek felszerelését,akik spórolni szeretnének.

Verébné Fátyol Eszter, Budapest

A légkeveréses zuhanyrózsa elsőre kicsit furcsa volt a korábbi zuhanyfejhez képest, de rövid időn belül a gyerekek és a nagymama is megbarátkoztak vele. A víztakarékos adagolókat minden csapra felszereltem, amik mosogatásnál és kézmosásnál ugyanolyan „élményt” jelentenek, mint a hagyományos adagolók, de 30%-kal kevesebb víz fogy el. Emellett az egyre drágább vízzel is takarékosabbak lehetünk. A termékek kényelmesek, kompromisszumokat nem kell kötni használatuk során!

S. László, Budapest

Használja Ön is ezt a vízmegtakarító tusolófejet!

Rendelje meg most és spóroljon holnaptól!