Point csapszűrő

Elérhetőség:
 rendelhető  
Szállítás
5 munkanapon belül
Cikkszám:
CL-POINT-CS
Áfa:
27 % (benne van az árban)

18.750 Ft

db

Leírás

Point csapszűrő

A Point csapszűrő egy hiánypótló készülék a víztisztítók piacán. A Point csapszűrő gyorsan és könnyedén felszerelhető a csaptelepre. Szűrőrendszerének alapja a KDF technológia. A Point csapszűrőben ezt kiegészíti még Far-Infrared (mélyreható infravörös) energetizáló biokerámia réteg (EC 8888, japán) is, mely megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt. Esztétikus külseje és a biokerámia betét meglétén kívül előnye még, hogy az igen hideg vizet is nagy hatékonysággal szűri meg. A termék ára 1 db csapszűrőt és 2 db szűrőbetétet (1 db a csapszűrőben és 1 db tartalékban) foglal magába.

A Point csapszűrő fixen rögzíthető a konyhai (mosogató) vagy akár a fürdőszobai (mosdó, bidé vagy fürdőkád) csaptelepre is. Kiváló megoldás a csapvíz lórmentesítésére, ami különösenfontos azok számára, akik ekcémásak, akiknek érzékeny és száraz a bőrük, allergiásak a klórra, illetve származékaikra, így gyakran kirepedezik, kiszárad stb. a bőrük a csapvízzel  történő rendszeres érintkezéskor (pl. mosogatás, fürdés,  kéz- és arcmosás alkalmával), de ajánljuk mindenkinek, ezt a tetszetős és praktikus eszközt, akinek fontos, hogy klórmentes csapvizet használjon nem csak tisztálkodáshoz, hanem pl. főzéshez is. A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. Szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét kicserélhető, ha az elhasználódott.

Műszaki jellemzők:

  • szűrőház anyaga: krómozott sárgaréz, amely által a készülék nem csak esztétikus, hanem törés biztos is egyben. A Point csapszűrő tulajdonképpen teljesen ugyanazt tudja, mint a Point zuhanyszűrő, csak a méretben van eltérés.

  • A készülék méretei: átmérő - 5cm, magasság - 7,5 cm

 

Szűrési lépcsők:

A Point csapszűrőben a legkorszerűbb hatóanyagok biztosítják a kiváló hatásfokú szűrést: KDF-55, kálciumszulfit, 2 db fizikai szűrőréteg és az energetizáló biokerémia töltet.

Point csapszűrő csomagjának tartalmaTartozékok, a csomag tartalma:

A készülékhez 4 különböző adaptert ad a gyártó, amelyek segítségével a világon leggyakrabban előforduló csaptelepekre felszerelhető, így a Point csapszűrő kiválóan használható az utazások alkalmával is. Gyorsan fel- és leszerelhető. A tapasztalat szerint 100 felszerelési hely közül csupán egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot! A csomag tartalmaz pluszban 1 db tartalék szűrőbetétet (F37) is!

Point csapszűrő adapterekA Point csapszűrő karbantartása:

A szűrőbetétet maximum 10.000 liter víz megtisztítását követően ki kell cserélni újra. (Ez egy átlagos háztartás kb. 6 havi konyhai vízfelhasználása.)

Javasolt szűrőcsere: maximum 12 havonta.

Csere szűrőbetét: CL-F37

Garancia: 1 év

Gyártás helye: Taiwan